КАК СЕ СЛУЧВА

МАГИЯТА

ЗА РЪЧНАТА

ИЗРАБОТКА

Ние в Небула вярваме, че едно от най-важните неща преди да се впуснеш в така забързаният и объркан танц наречен живот,  хората трябва да опознаят себе си и своята астро история.

Изхождайки от факта, че всеки един човек на Земята принадлежи към точно определено съзвездие в необятният космос, ние решихме да комбинираме рожденните камъни и други отличителни камъни, които формират и описват тези знаци, по един магнетичен, стилен и различен начин в направата на персонална астро гривна. Тя ще подчертава и описва чертите на знака Ви така, както те са очертани във вашето съзвездие по един уникален по себе си начин. Използваме божествена комбинация от космологични факти, универсални закони, древни камъни и присъствие, които успяхме да съчетаем в един хармоничен продукт. Всяка гривна, амулет или огърлица е ръчно изработена в нашето студио с елегантност и същевременно строг контрол на качеството, само с една мисия – Да се получи най-доброжелната полимеризация на точните камъни, които напълно ще паснат на Вашата личност и характер. Стремим се да Ви доближим възможно най-близо до Вашето вътрешно „Аз“ вдъхвайки кураж и равновесие. Всяка една от двете специални серии „Небула-Астро“ и „Небула-Облаци“ са изцяло ръчно изработени, всеки един детайл е предварително планиран и премерен преди да застане на точното му място.

Двете серии са и отличителният знак на нашето космическо студио, по което се различаваме от всеки друг на пазара. Камъните за всеки един модел от сериите „Небула-Астро“ или „Небула-Облаци“ са специално избрани от нас според техните свойства, съвместимост и значение към човека. Повечето камъни, които ще видите в нашите серии са добре познати на човечеството от хилядолетия. Те носят специфичен заряд и енергия насъбрана от време-пространството около нас, за това е хубаво да се отнасяме с уважение и грижовност към тях, следователно и те ще отвърнат със същото към собственика си. 

В серията „Небула-облаци“ ще срещнете едни доста различни бижута, които наподобяват техните лични цветове и формаций, а камъните са подбрани специално според техните свойства и сили да подхождат на точната небула гривна. Бижутата са наречени с техните имена, а възлите които ще видите са ръчно плетени за всяка гривна поотделно. „Макраме“ плетката е добре позната от древността в Хиндуизма и древните тибетски манастири. Това е плетката на изцелението, която е ползвана от монасите за броеница при медитация, а в последствие и за други видове молитвени събития.  Съчетавайки магията на космоса и силата на монасите от древността ние получихме един хармоничен продукт с неповторима уникалност. Всяка небула гривна е тотално различна от всяка друга и нямат аналог.

Така след като с няколко думи Ви подсказахме от къде произлиза нашето вдъхновение за тази линия от космически бижута, ние гордо искаме да Ви представим една напълно различна линия от бижута направени за визионери, вдъхновени личности по техният си специфичен начин. Предлагаме Ви едно необикновено бижу, което ще Ви придружава навсякъде по Земята, а дори и, ако решите да пътувате във времето то пак ще е с Вас и ще Ви носи просперитет, късмет и вдъхновение.

ПЪРВИ ЕТАП

ПОДБОР НА
ЕЛЕМЕНТИ

Всеки един от елементите за направата на една гривна се подлага на обстоен оглед и проверка. Старателно се подбират най-добрите камъни за точната гривна по цвят, големина, свойства и значение. След това се преминава към производствената част, където наш колега – Небулар започва бавно да добавя нужните елементи за завършването на първи етап и преминаването към втори етап – Плетене на „Макраме“.

ВТОРИ ЕТАП

ПЛЕТЕНЕ НА
„МАКРАМЕ“ ВЪЗЛИ

След като сме подбрали точните камъни и другите допълнителни елементи към бъдещата Небула гривна, преминаваме към плетене на „Макраме“ възлите. Които в нашият случаи се явяват най-добрите дружки на космическите ни камъни, защото ги държат здраво и придават сплотеност на елементите. Изключително важно е възела да бъде правилно положен и стегнат. Ако, не познавате този метод на плетене, може да прочетете повече за него в нашето описание в сайта.

ТРЕТИ ЕТАП

ЗАВЪРШВАНЕ НА ГРИВНАТА

След като успешно сме оплели всеки един камък по нашата специална технология за плетене на Макраме възел. Уверили сме се, че всеки един от камъните е на мястото си и е абсолютно неподвижен и независим от камъка до него, нашият Небулар започва да проверява здравината и качеството на вече положените възли от началото до края на гривната. С което се преминава и към последната част от завършването на гривната като до оплита и задната част на гривната.

 Завършвайки и този процес на изплитане, нашият Небулар проверява отново всеки възел и елемент по-отделно за здравина и точност, след това той преминава към нашата любима Лавандула, която е и отличителният чаровен аромат които придаваме на вашият продукт. Малко повече за процеса в следващите кадри.

ЧЕТВЪРТИ ЕТАП

ЛАВАНДУЛОВИЯТ ПРОЦЕС

За този процес нужните елементи са два. Първо приготвяме ръчно наронената Лавандула, събираме я първо в отделна кутийка, а след това се прибавя като вътрешност в велурената възглавничка, на която ще застане космическата гривна. Хубаво уплътняваме възглавницата с лавандулата така че тя да заема формата на гривната в кутията. Както добре знаем, тя има доста силен и приятен аромат, която има силата да успокоява нервната система и намалява напрежението в пространството в която е поставена.

Следователно, освен отличителният вид и характер на гривната, вие ще усетите и специфичният аромат на Лавандулата в кутията. Съветваме ви тайно да се възползвате от вашата ароматизирана възглавничка и да я ползвате по ваше усмотрение за внасяне на спокойствие и мир в вашият дом.

След като старателно ви описахме процес на изработване, с което се надяваме да ви вдъхнем освен доверие в нашата работа и изработка на продуктите, целим и да ви придадем една приятна и незабравима вибрация на щастие и радост от вашият избран продукт.

Важно е да кажем че всяка гривна, амулет или огърлица са ръчно изработени със специално внимание към елементите и всеки един клиент ще получи сертификат за уникалност на избраният артикул от нашите две специални серии.

НАШИТЕ СЕРИИ МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК: