ПРОЧЕТЕТЕ НАШАТА

ИСТОРИЯ

МАЛКО ПОВЕЧЕ ЗА

НЕБУЛА

Брандът за космически бижута Небула бе създаден от двама космически ентусиаста завладени от астрологията, астрономията и всичко свързано с извън планетарното ни съществуване. Както името, така и самият бизнес има за цел да пресъздаде извънземното присъствие по един деликатен начин, с помощта на добре познатите ни енергитици. Кристали и минерали, които имаме в изобилие тук на Земята. Небула, олицетворявайки мистичността, която се крие в тези обекти, така познатите Мъглявини (Supernova),чрез които се ражда нов живот в пространството, било то нова звезда, черна дупка или просто началото на една нова галактика. Бихме искали да Ви предложим един нов продукт с различна визия и усещане за бижу.

Продукт, който да бъде поднесен с елегантност и съображение към всеки елемент на Земята, така че той да бъде Вашият персонален езотеричен аксесоар в модерното общество. Амулет, гривна, колие или пръстени, които са ръчно изработено по уникален начин за всеки един от Вас.

Идеята на концепцията се вижда най-добре в хипнотизиращата комбинация на висококачествени естествени камъни, кристали  и тибетската плетка на монасите – Шамбала. Полимеризацията от камъните и тибетската плетка имат за цел, да пресъздадът един футуристичен модерен аксесоар под формата на амулет, колие или просто гривна за всеки вид мероприятие.

В Небула виждаме заобикалящият ни свят и материя, по-един по-различен начин. За това желаем да Ви поднесем не просто поредният аксесоар които ще забравите след известно време, а продукт които да е част от Вас, да бъде вашият персонален енергиен спътник в всяко едно начинание в живота Ви. По един ли друг начин кристалите и минералите присъстват в живота ни. Било то в Вашият зодиакален елемент, месеца в които сте роден а някой път и местността дори. Трябва да признаем, че са неизменна част от динамичното ежедневие в което всички сме замесени.

В тази нисша на себеопознаване и прогресивно развитие се вписваме ние, създавайки бижута за хора визионери, за хора с воля и хъс за предстоящото.

 

-Customer: Why do I need to buy a product from Nebula Jewelry?  

Nebula Jewelry: Because our crystals are part of your destiny. 

За бранда


НАШАТА

ФИЛОСОФИЯ

НАШАТА

ФИЛОСОФИЯ

НЯКОЛКО ДУМИ ПОВЕЧЕ ЗА НАШАТА

МИСИЯ

Oблягайки се на двете много важни, за съжаление слабо познати измежду модерните хора науки – Астрологията и Езотериката, ние се стремим да изработваме продукти, които да оставят съответен почерк във времевата линия. Почерк, с който да се отличават нашите бижута. Да оставят приятен и добър спомен или казано по друг начин “добра вибрация“, която да бъде запомнена и отнесена с добро и позитивизъм в мирогледа на всеки един от Вас. Изработвайки астрологични гривни и амулети за всичките дванадесет елемента под небесната еклипкика, Небула иска да предложи на всеки зодиакален знак уникално бижу което не само да пасва на външният ви вид, а да ви принадлежи. Ефекта на скачените съдове играе силна роля при избора на личен талисман. Всичко това е базирано на усета(интуицията) между Вас и Вашият личен кристал или камък, който ще изберете.  Добрата вибрация и добрият продукт не се сътворява толко лесно. Ние от Небула знаем, че зад красивият нов продукт се крие и практичността и удобството за клиента. Поради тази причина ще забележите отново автентичният почерк, начина по който се оплитат нашите продукти. Използваме древният метод за изплитане на броеници в Тибет – Макраме. Което е и идеалният завършек на нашият Ин и Ян. Търсейки този баланс и спокойствие в живота всички ние-хората, се нуждаем от личен талисман, от предмет с енергийна стойност който да е на наша страна, които да е навсякъде с нас в точният момент. От една страна това е точно нашата мисия. Ние ще изработим вашият личен талисман, който сам да ви привлече с неговата вибрация и енергия, а останалото е от Вас. 

С КАКВО НИЕ СМЕ ПО РАЗЛИЧНИ ОТ ВСИЧКИ

ОСТАНАЛИ

Уникален дизайнерски вид

Всеки човек в 21-ви век търси отличителността и оригинала на един продукт, за това нашите специализирани серии нямат дубликати и са ръчно изработени за серията си. 

Сертификат за автентичност на продукта

Всяка една закупена гривна от специалните ни серии идва при вас с сертификат за автентичност и специални благодарности.

Специална изработка на гривна по ваше желание

Ние желаем всеки наш клиент да намери своят специален амулет или гривна която той ще носи с желание и радост за напред в живота. Ако, случайно не намирате вашият модел, предлагаме специално изработване на гривна по поръчка на клиент. Така ще сме сигурни, че дори и най-капризните вкусове ще са част от нашето галактическо семейство – Небулари.

Твоето мнение е важно за нас!

За разлика от другите на пазара ние се интересуваме от вашето мнение и отзив. Високо ценим искренността и прямостта, Всяка идея или предложение което ви хрумне и смятате, че си заслужава да го чуем е добре дошло. Може да се свържете с нас по телефон или на имейл адреса ни. Благодарим ви.